Open menu

Cloudned academy

Cloudned biedt ook scholing, OPLEIDING En TRAINING aan op het gebied van ICT. We bieden een programma aan voor mensen die werkloos zijn of van plan zijn van baan te switchen. Ook bieden we een scholingsprogramma aan voor de startende ondernemer. Een combinatie van beide trainingen is eveneens mogelijk.

Het gebruik van ICT bij het vinden van een baan: Hoe zet je social media optimaal in om de baan van je dromen te vinden? Je leert hoe je je zelf op internet optimaal vindbaar maakt voor potentiële werkgevers. Ook leer je welke programma's je kunt gebruiken om een curriculum vitae op te stellen, en hoe deze programma's werken. Hoe profileer je je op internet (en hoe vooral niet!). Dit soort vragen en meer komen aan bod.

Je eigen zaak starten & ICT: Wat komt er allemaal bij kijken wanneer je een eigen zaak start op het gebied van ICT? Je leert wat je allemaal nodig hebt op ICT gebied om je als startend bedrijf goed te profileren en zichtbaar te zijn voor je potentiële klanten. Heb je een website nodig, apparatuur, een netwerk, hoe zit het met de google indexatie? Hoe zit het met de beveiliging van de gegevens van je klanten? Dit soort vragen en meer komen aan bod.

Na afloop van de scholing ontvang je een instellingscertificaat als bewijs van deelname.

Aanvang: in overleg Minimale groepsgrootte: 5 personen Duur: 2 dagen per cursusonderdeel