Open menu

CloudNed diensten

CloudNed heeft een breed arsenaal aan diensten, voor alle diensten dragen wij de beste zorg in de regio, voor de meest voordelige prijs. Neemt u gerust een kijkje bij de onderstaande diensten die voor u van toepassing zijn:

Cloud diensten

CloudNed specialiseerd zich in Private cloud, hybride cloud en hosted cloud oplossingen. Het is natuurlijk afhankelijk van uw organizatie welke optie het beste bij u past. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij precies voor u in kaart brengen wat het voordeligst is en houden rekening met de beste kwaliteit voor uw bedrijfstype.

Cloud Diensten

Systeembeheer

Veel bedrijven investeren nog aan een systeembeheerder binnen een organisatie, maar is dat wel echt nodig? In veel gevallen kunnen professionals u veel geld besparen! Een systeembeheerder van CloudNed betaald u alleen wanneer u hem nodig heeft, alle uren die u normaal moet vullen voor een werknemer kunt u daarom besparen en besteden aan uw core-business. Omdat de systeembeheerders van CloudNed continu werken in alle soorten omgevingen kunt u rekenen op goede kwalitatieve service die u volledig ontzorgd van al uw IT vraagstukken.

Systeembeheer

Netwerkbeheer

Haperende netwerken, netwerkbronnen die niet beschikbaar zijn, mailverkeer dat een uur te laat is. Deze zaken zouden vandaag de dag geen probleem meer moeten zijn, toch worstelen veel bedrijven nog met een traag netwerk Uw netwerk is meer dan een verzameling snelle switches en kwaliteits bekabeling, het is een stroom van verkeer dat van de bron naar de bestemming wil komen. Onze netwerkbeheerders kunnen u helpen om het verkeer te voorzien van stoplichten, drempels en zebrapaden zodat het verkeer gestroomlijnd wordt en u optimaal kunt genieten van uw enterprise netwerk.

Netwerk beheer

Web diensten

Website, webshop of applicatie via het web? geen probleem! CloudNed bouwt uw web-applicatie op PaaS standaarden. Wij programmeren standaard in slimme code waardoor u altijd een optimale indeling van uw pagina heeft en u via elke zoekmachine optimaal vindbaar bent.

Web diensten

Software

Bent u benieuwd welke softwarepakketten het beste aansluiten bij uw wensen? Wellicht is het zelfs slim om een applicatie te laten ontwikkelen op basis van uw organisatie zodat alles op uw bedrijf wordt afgestemd. Wij helpen u graag bij het maken van deze beslissing! Dankzij jarenlange ervaring en een enorm uiteenlopend klantportfolio kan CloudNed uw organisatie onder de loep nemen om te kijken welke applicatie het beste aansluit op uw wensen.

Software

Digitale beveiliging

Het gevaar van internet criminelen is groter dan ooit. Software voor beginnende hackers wordt alsmaar toegankelijker terwijl de beveiliging hiervoor bij veel bedrijven is gestagneerd. Bent u benieuwd of dit bij u ook het geval is? Neem in dat geval contact met ons op, in dat geval plannen wij een van onze ethische hackers in om te controleren of u verborgen gaten in uw netwerk heeft. Vinden zij iets? Dan kunnen wij het uiteraard ook voor u dichten en vanuit uw omgeving verder kijken om toekomstige exploits te voorkomen.

Hardware

Servers, notebooks, computers, switches, Geen probleem! Dankzij gewaardeerde partnerships met HP, Lenovo, Cisco en andere top fabriekanten kunnen wij u professionele consulting en support geven op uw enterprise hardware.

Hardware

Data-wipe

Laat uw oude data niet op straat liggen! Zelfs met hedendaagse encryptie kunnen heel veel partijen uw data nog herstellen en voor criminele doeleinden gebruiken. CloudNed biedt u daarom gratis aan om uw harde schijven op militaire wijze te legen en vervolgens physiek te vernietigen. Wat gebeurt er vervolgens met uw harde schijf? Uw harde schijf wordt op basis-materiaal gesorteerd en gecertificeerd gerecycled. Zo bent u zeker van uw zaak, en goed bezig voor een gezond milieu

Data wipe

Recycling

Naast uw harde schijven en andere data-dragers kunt u ook overige elektronica bij ons inleveren om te recyclen. Hierbij maken wij onderscheid tussen werkende en niet-werkende apparatuur. De niet-werkende apparatuur wordt gesorteerd op basis-materiaal terwijl de werkende apparatuur wordt opgelapt en gedoneerd aan ontwikkelingslanden.

Recycling

Opleidingen en trainingen

Cloudned biedt ook scholing, OPLEIDING En TRAINING aan op het gebied van ICT. We bieden een programma aan voor mensen die werkloos zijn of van plan zijn van baan te switchen. Ook bieden we een scholingsprogramma aan voor de startende ondernemer. Een combinatie van beide trainingen is eveneens mogelijk.

Opleidingen

Consumenten

Vanaf € 14,95 per maand van al je IT problemen af? Dankzij CZP-abonnementen en Ned-punten kunnen consumenten en ZZP'ers voortaan voordelig van hun ICT problemen af. Onder het CZP-abonnement valt alles dat bij IT hoort zoals: Computers, laptops, smartphones, Car-kits, routers, switches, printers en veel meer.

Consumenten diensten