Open menu

Computer- en server hardware

Hardware trekt stof aan, creeert hitte en slijt bovendien naar mate het wordt gebruikt. Maar wanneer moet u nieuwe hardware aanschaffen? Zijn er nog manieren om de hardware op te frissen of is uw huidige omgeving aan het einde van zijn latijn? CloudNed helpt u graag met de keuze of u uw apparatuur dient te vernieuwen, vervangen of dat het nog prima is zoals het is. Zolang uw apparatuur voldoet hoeft deze niet vervangen te worden, maar wist u dat u de levensduur van uw computers, notebooks en servers kan verlengen?

Hardware onderhoud

Bij regelmatig onderhoud kunt u het leven van uw apparatuur verlengen en behoud de apparatuur langer zijn prestaties. Om optimale prestaties te garanderen raden wij aan dat u minimaal 1 keer per jaar een hardware-check doet, op dit moment maken wij ook direct alles op de juiste wijze schoon en vervangen wij uw koelpasta. Het schoonmaken en vervangen van de koelpasta wordt als gratis dienst verleend, u betaald dus alleen de werkelijke controle.

APK- Ned

De consument ontkomt niet aan de ergernissen van een trage computer, daarom hebben wij voor consumenten het "APK-ned" opgezet, dit betreft een jaarlijkse check van uw computer waarbij wij zowel hardware- als software matige check doen. Bij afronding wordt uw pc software matig opgeschoond, de lege data verwijdert en gefragmenteerd. Bij afronding maken wij uw computer hardware nog een keer schoon en vervangen uw koelpasta Staat u ingeschreven als CZP-silver, CZP-gold of CZP-platina klant? Dan is deze jaarlijkse check voor u gratis!