Open menu

De stort staat vol met elektra

De stort staat vol met elektronica- artikelen en groeit elk jaar harder dan dat van plastic en ander restafval. Dit wekt bij de meeste geen alarmbellen, maar dat betekend wel dat de materialen om nieuwe apparatuur te maken steeds schaarser wordt en onze nieuwe apparatuur steeds in prijs zal blijven stijgen.

CloudNed erkent dit probleem en wil graag meehelpen om hier een eind aan te knopen, hier hebben we echter uw hulp bij nodig. Als dank aan jullie overweldigende interesse in ons bedrijf heeft CloudNed geinvesteerd in trainingen voor ons personeel om elektronica op de juiste wijze te dis assembleren en klaar te maken om gerecycled te worden. Als u oude apparatuur heeft liggen waar u niets meer mee doet, of waarvan u van plan bent om deze weg te gooien vragen wij u deze in te leveren op onze locatie zodat wij deze gratis voor u kunnen recyclen.

Oude data

Als u ervoor kiest om uw oude apparatuur bij CloudNed in te leveren zorgen wij er gratis voor dat uw data onherstelbaar wordt verwijdert. Dit doen wij middels een militaire disk-wipe waarbij uw volledige schijf wordt overschreven met willekeurige bits en bytes totdat hij niet meer kan lezen en/of schrijven, vervolgens worden uw schijven fysiek verpulverd en in een bak met scherven gemixt. Dit zorgt ervoor dat zelfs de beste bedrijven uw data niet meer kunnen uitlezen. LET OP: verwijdert is in dit geval ook echt verwijdert.

Certificaten

Tegen een kleine vergoeding geven wij ook certificaten uit van uw vernietigde harde schijf, neem contact op met uw account manager of stuur ons een bericht voor meer informatie.