Open menu

Wat is een systeembeheerder?

Een systeembeheerder is een IT- specialist die zich richt op servers en client- systemen binnen uw IT-infrastructuur. De reden waarom bedrijven het systeem- en netwerkbeheer vandaag de dag vaak uit spenderen is voornamelijk wegens kostenbesparing, maar ook om een stukje professionaliteit.

IT is tijd, en tijd is geld

IT is tijd, en tijd is geld. Als uw IT-omgeving uitvalt om wat voor reden dan ook, betekend dat dat een groot gedeelte van uw personeel geen werkzaamheden kan verrichten. CloudNed hanteert een proactieve houding en voorkomt de meeste problemen voordat u en uw werknemers iets merken. Bent u tevreden over uw IT-personeel, maar hebben zij toch nog wat extra handen of een berg aan extra ervaring nodig? Geen probleem! onze experts zijn er ook om uw IT-personeel te ondersteunen.

Kosten besparend

Naast de professionaliteit zijn ook de kosten een veelvoorkomende reden waarom bedrijven kiezen voor een IT-partner in plaats van een nieuwe medewerker. Bij CloudNed betaald u alleen de uren die een systeembeheerder aan uw bedrijf spendeert. Heeft u een contract bij CloudNed? Dan vallen de proactieve uren en uw back-up controle waarschijnlijk al binnen het contract! Controleer dit in de algemene voorwaarden of neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie.

Waar kunnen onze systeembeheerders u mee van dienst zijn?