Open menu

CloudNed webdiensten

CloudNed heeft inmiddels talloze bedrijven voorzien van een website en webapplicaties. Wij bouwen, hosten, promoten en denken met u mee over het beste resultaat bij uw huisstijl. Wij stoppen echter niet bij het bouwen en opleveren van uw site, wij zorgen er ook voor dat uw site niet alleen bij elke zoekmachine te vinden is en bieden ook de mogelijkheid om deze bij ons te hosten.

Ned- hosting

CloudNed heeft dankzij vele arbeidsuren zijn eigen engines en software voor het hosten van webapplicaties en databases. Omdat wij volledig afwijken van de standaard kunnen hackers niet terugvallen op standaardmethoden, hierdoor bieden wij u optimale bescherming voor uw website en uw data.

U kunt er zelf voor kiezen hoe u uw website wil hosten. Wij hebben opties voor een globale webserver, een persoonlijke virtuele webserver en een fysieke machine toegewijd aan uw websites.

Ned-engine

CloudNed maakt op de globale server strikt gebruik van onze Ned-engine, deze code maakt het mogelijk om uw complexe websites sneller te laden, uw een betere beveiliging te voorzien en het zorgt ervoor dat u uw website makkelijker kan beheren. Indien u gebruik maakt van een persoonlijk webserver heeft u zelf de keuze welke software geïnstalleerd krijgt. Indien u graag wil dat wij uw applicatie ontwikkelen op uw persoonlijke webserver heeft u ook de mogelijkheid dat wij onze Ned-engine inzetten.

Kwaliteit

CloudNed levert de beste kwaliteits- websites en applicaties. Wij zorgen ervoor dat uw website perfect uitziet in elke browser, en op elk apparaat. Onze responsive ontwerpen berekenen in de initiatiefase de hoogte en breedte van het scherm en berekenen supersnel hoe de website het beste kan worden ingedeeld. Indien het scherm groter of kleiner gemaakt wordt passen onze ontwerpen zich hier op aan.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, het betekend dat uw website geoptimaliseerd is om gevonden te worden via zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo

CloudNed legt de focus op SEO voor alle zoekmachines, zo komen onze websites niet alleen bij Google bovenaan, maar ook bij de concurrentie van Google zoals Bing en Yahpoo. Dit is belangrijk, want iedereen die Internet Explorer of edge gebruikt heeft standaard Bing, en yahoo wordt ook nog veelal gebruikt door online-nieuws- liefhebbers. CloudNed helpt u om uw volledige publiek te bereiken.

Templates

Websites zijn meestal duur om te laten ontwikkelen en opvullen, meestal zijn deze kosten te hoog voor MKB bedrijven waardoor zij meestal kiezen om zelf te gaan experimenteren of voor een goedkopere optie waarbij het resultaat niet optimaal is. Speciaal voor jullie heeft CloudNed flexibele templates klaargemaakt. Deze engines zijn voorzien van onze Ned-engine en is zo opgebouwd dat hij snel kan worden opgeleverd en achteraf nog zeer flexibel te bewerken is.

Paas model

Onze website templates zijn opgebouwd met de standaarden van het Paas- model. Omdat onze templates op deze manier zijn opgebouwd kunnen ze worden ingezet als stand-alone website (waarbij alleen de basis-stylen en inhoud worden ingevuld) maar ook ingezet worden door geavanceerde gebruikers met kennis van CSS en Javascript.

Voor de beginnende en gevorderde programmeur hebben wij de mogelijkheid ingebouwd om zelf html5-, Javascript- en css(3)-code toe te voegen aan uw website. Op deze manier kunt u een template uitkiezen, gebruik maken van alle voordelen en daar bovenop uw eigen code programmeren om uw site een persoonlijke en unieke tint te geven.

Alle templates van CloudNed zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dankzij ons slimme systeem kunt u uw zoek-woorden en omschrijving per pagina invullen. Op deze manier bereikt u uw gehele doelgroep.

Voordelen van onze templates:

Bedrijfs- specifieke website

Voor de bedrijven die het uiterste uit hun website willen halen bieden wij de mogelijkheid om uw website vanaf het beginpunt op te bouwen. In dit geval maken wij samen met u een planning en een design voor uw website. Indien gewenst hebben wij geweldige design- partners die uw wensen kunnen vertalen naar een professioneel design dat uw bedrijf uitstraalt.

Voordelen van Bedrijfs- specifieke website: